Kim Doornenbal

Ik ben Kim Doornenbal, eigenaar van 2B Unique coaching en training.Ik ben expert op het gebied van Natuurlijk Innerlijk Leiderschap en ervaringscoach. Voor een uitgebreide CV, zie linked in.

Expertisefoto-linked-in-kim

Na als leidinggevende bij Zorggroep Zuid Gelderland en Verpleegkundig Specialist (M ANP) in het Rijnstate Ziekenhuis te hebben gewerkt, ben ik in 2013 ondernemer geworden omdat ik intrinsiek gedreven ben om managers, professionals en hun teams te laten groeien in hun natuurlijke talenten. Mijn drijfveer is om mensen zelf de verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun innerlijk leiderschap en te laten floreren vanuit hun passie en unieke talenten. Zodat ze krachtiger en succesvoller zijn, kunnen excelleren en een krachtig en energiek (werk en privé) leven leiden wat ze wensen.

Als leidinggevende werkte ik vanuit mijn visie “zie en benut jouw en elkaars talenten dan kan je excelleren“.  Mijn eigen leiderschap nemen en daarna leiderschap geven aan het team met oog voor ieders talent. Ik bracht met veel enthousiasme en energie een uiteengevallen team tot een goed functionerend, zelfsturend team. Mijn volgende carrière stap was die in functie als Verpleegkundig Specialist (MANP). Hier lag mijn kracht in het begeleiden, coachen en behandelen van mensen met acute en chronische pijnklachten, welke invloed hebben op werk en privésfeer. Mijn verlangen en behoefte aan focus en ontwikkeling maakte dat ik vanaf december 2014 me volledig focus op mijn bedrijf 2B Unique.

 

Hoe anderen mij omschrijven

Ik heb een no-nonsense mentaliteit, ben integer, confronterend, open, betrokken, resultaatgericht en wissel humor af met een scherpe en serieuze ondertoon. Ik bezit de kwaliteit de kern te raken en te coachen op de essentie.

 

Werkwijze

Mensen in hun innerlijke kracht zetten is mijn missie! Stralen, energie en je verlangen volgen.

Ik werk samen met mijn paarden als co-coach. Paarden zijn als kuddedier bij uitstek experts in leiderschap en samenwerking. Ze vormen een vriendelijke, scherpe spiegel die uitnodigt om stappen te zetten naar verandering, een betere balans en effectiever leiderschap. Ik vorm samen met mijn paarden een krachtige katalysator waar je niet om heen kan. Hierdoor heb je een waanzinnig sterk, snel en duurzaam leerrendement!

Ik maak gebruik van diverse modellen en theorieën. ‘De Kompasvisie’ de basis voor verandering. Deze visie gaat uit van wat je drijft: “Waar kom jij je bed voor uit? Wat is het goud in jou? Welke talenten stellen jou in staat je waarden en ambitie waar te maken? En hoe bouw je die talenten uit?” Koers zetten op wat je werkelijk inspireert.

De vraag; “als jij op je best bent, wie ben je dan?” ga je zelf beantwoorden. Ik daag je samen met mijn paarden uit om je inspiratie en toegevoegde waarde te vinden en te vergroten. Je leert hoe jij kan excelleren, te schitteren!

“Leven en werken vanuit jouw innerlijke kracht geeft energie,

rust en afstemming met jezelf én de ander” (Kim)

Ik ben aangesloten als coach bij de NOBCO, geregistreerd Verpleegkundig Specialist (M ANP) en gecertificeerd coach en paardencoach.

coachingmonitor-badge-b2

Monique Halfhide2B Unique personal assistant Monique Halfhide

Ik ben Monique Halfhide van AZENTIV (Your Virtual@Vantage), werkzaam als Virtual Personal assistant bij 2B Unique coaching en training. Ik ondersteun Kim op het gebied van dagelijks management en online marketing. Voor een uitgebreide CV zie LinkedIn.

 

Samenwerking met Kim

Ik ben de rechterhand van Kim, denk strategisch mee. Door het dagelijks management en de online marketing zaken te structureren en te automatiseren, worden doelstellingen gemakkelijker behaald.

Ik vind het erg fijn om met Kim samen te werken c.q. samen te sparren.Ze heeft een duidelijke visie, houd van doorpakken en werkt vanuit een innerlijke ”drive. Een ondernemer met passie voor haar vak, die inspireert en energie brengt. Mijn ondersteuning helpt haar om die energie op peil te behouden.  Kim is erg gedreven, heeft een no-nonsens, hands-on mentaliteit. Is een creatieve denker is erg integer en heeft een super gevoel voor humor. Al met al, al zeg ik het zelf 😉  ….een perfecte match!

Werkervaring

Meer dan 7 jaar ervaring als internationale personal/ executive assistant bij een FMCG multinational.

Ik ben april 2016 begonnen als zelfstandige ondernemer. Mijn persoonlijke talent voor organiseren is nu ook mijn professionele expertise. Het snel schakelen en het aan één woord genoeg hebben, hoort hier bij. Bovendien krijg ik terug dat ik een echte sparringpartner ben. Een rechterhand, een meedenker die dat oppikt waar de ondernemer zelf niet aan toekomt of dat online punt dat de ondernemer belemmert om (door) te groeien. Samen met mijn analytische kant, liefde voor micro managen en leergierigheid in nieuwe online tools een mix die zorgt voor betrouwbaar resultaat. Op korte en lange termijn. Aandacht, kwaliteit en integriteit staan hierin voor mij voorop.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn